Menu

Suroviny

+

Marináda

Křídla

  • Krůtí křídla (případně kuřecí) 10.0 kus

Salát

  • Bílý chléb, větší kousky 150.0 g
  • Snídaňová slanina, křupavé plátky 100.0 g
  • Česnek, plátky 15.0 g
  • Olej, olivový 60.0 g
  • Kapusta, růžičková 600.0 g
  • Červená cibule, hrubší nudličky 150.0 g
  • Hellmann's Dresink Caesar 1 l 120.0 ml
  • Parmazán, hobliny 60.0 g

Krůtí křídla můžete velmi snadno grilovat na litinovém nebo teflonovém grilovacím GN roštu v konvektomatu.

...

Příprava

  1. Marináda

    • Smíchejte suroviny na marinádu. V případě potřeby můžete vynechat sušené chilli vločky.
  2. Křídla

    • Očištěná křídla potřete marinádou. Nechte působit alespoň ½ hodiny. Poté vložte křídla na rozpálený rošt a grilujte při teplotě 160 °C asi 30–40 minut.
  3. Salát

    • Chlebové kostky opečte do zlatavé barvy a dejte stranou.
    • Čerstvé kapustičky (nejprve povařené) nebo vařené mražené kapustové hlavičky rozpulte a řeznou stranou dolů opečte, přidejte česnek a červenou cibuli.
    • Ještě teplý salát rozmístěte na talíř, přidejte opečené krutony, nalámanou křupavou slaninu, pokapejte Caesar dresinkem a doplňte hoblinami sýra.
  4. Servírování

    • Naaranžovaný salát z růžičkové kapusty doplňte grilovanými drůbežími křídly
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu