Kuře v listovém těstě s pikantní rajčatovo-paprikovou omáčkou a glazurovanou zelenou zeleninou
Opečení masa před zavinutím způsobí, že maso bude šťavnaté a těsto křupavé.

Suroviny
Kuře
-
Cuketa čerstvá 1 kus
-
Kuřecí prsa 1.3 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 30 ml
-
Parmská šunka 10 kus
-
Listové těsto (a 350 g) 3 balení
-
Vejce 1 kus
Omáčka
-
Olej, olivový 30 ml
-
Cibule, na kostičky 80 g
-
Česnek stroužky 2 kus
-
Paprika čerstvá 70 g
-
Paprika žlutá 70 g
-
Suché bílé víno 70 ml
-
Voda 400 ml
-
Kapary 20 g
-
Čerstvá chilli paprička, posekaná 1 kus
Zelenina
-
Fazolové lusky zelené 500 g
-
Cukrový hrášek 200 g
-
Kadeřávek 150 g
-
Cibule šalotka 200 g
Servírování
-
Čerstvé bylinky
Příprava
-
Kuře
- Cuketu šikmo nakrájejte na 30 plátků alehce ogrilujte, přendejte na papírové utěrky.
- Kuřecí prsa očistěte, okořeňte Marinádou. Orestujte z obou stran na R ama Culinesse.
- Položte plátky cukety na maso a oviňte šunkou.
- Těsto nakrájejte na obdélníky.
- Maso zaviňte do těsta a potřete rozšlehaným vejcem.
- Pečte v teplotě 200 °C se sondou nastavenou na teplotu 67 °C.
-
Omáčka
- Na oleji nechte zesklovatět cibuli s nasekaným česnekem a paprikami pokrájenými na kostky. Přilijte víno a zredukujte.
- Přidejte vodu, směs na omáčku Napoli, promíchejte a uveďte do varu.
- Do vařící omáčky přidejte zbývající suroviny a dochuťte.
-
Zelenina
- Veškerou zeleninu posypte Aroma Mixem a uvařte na páře v konvektomatu
-
Servírování
- Pokrm rozložte na talíři a ozdobte čerstvými bylinkami.