+

Kuře

Omáčka

Zelenina

Servírování

  • Čerstvé bylinky
  1. Kuře

    • Cuketu šikmo nakrájejte na 30 plátků alehce ogrilujte, přendejte na papírové utěrky.
    • Kuřecí prsa očistěte, okořeňte Marinádou. Orestujte z obou stran na R ama Culinesse.
    • Položte plátky cukety na maso a oviňte šunkou.
    • Těsto nakrájejte na obdélníky.
    • Maso zaviňte do těsta a potřete rozšlehaným vejcem.
    • Pečte v teplotě 200 °C se sondou nastavenou na teplotu 67 °C.
  2. Omáčka

    • Na oleji nechte zesklovatět cibuli s nasekaným česnekem a paprikami pokrájenými na kostky. Přilijte víno a zredukujte.
    • Přidejte vodu, směs na omáčku Napoli, promíchejte a uveďte do varu.
    • Do vařící omáčky přidejte zbývající suroviny a dochuťte.
  3. Zelenina

    • Veškerou zeleninu posypte Aroma Mixem a uvařte na páře v konvektomatu
  4. Servírování

    • Pokrm rozložte na talíři a ozdobte čerstvými bylinkami.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.