+

Kuře

  • Kuřecí prsa s kostí (supreme) 2000.0 g
  • Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg 20.0 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l

Zeleninové tagliatelle

  • Mrkev, oloupaná 600.0 g
  • Cuketa se slupkou 600.0 g
  • Sůl, cukr podle chuti

Servírování

  1. Kuře

    • Kuře okořeňte marinádou a opečte na Ramě Culinesse.
  2. Zeleninové tagliatelle

    • Mrkev a cuketu nakrájejte na dlouhé tenké proužky připomínající špagety.
    • Zeleninu oblanšírujte ve vroucí vodě se solí a cukrem. Následně prudce zchlaďte.
  3. Servírování

    • Rajčata nakrájejte na malé kostičky, přidejte olej z rajčat, olivový olej, citronovou šťávu apromíchejte.
    • Kuře servírujte s teplou zeleninou. Pokrm pokapejte připraveným olivovým olejem s rajčaty aozdobte dílkem citronu a čerstvými bylinkami.