Kuře v listovém těstě s pikantní rajčatovo-paprikovou omáčkou a glazurovanou zelenou zeleninou
Opečení masa před zavinutím způsobí, že maso bude šťavnaté a těsto křupavé.

Suroviny
Kuře v listovém těstě s pikantní rajčatovo-paprikovou omáčkou a glazurovanou zelenou zeleninou
−
+
€172.49
Kuře
Cuketa čerstvá
/kus
1.0 kus
0%
Kuřecí prsa
/kg
1.3 kg
0%
Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg
/g
20.0 g
0%

Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
30.0 ml
0%
Parmská šunka
/kus
10.0 kus
0%
Listové těsto (a 350 g)
/balení
3.0 balení
0%
Vejce
/kus
1.0 kus
0%
Omáčka
Olej, olivový
/ml
30.0 ml
0%
Cibule, na kostičky
/g
80.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
2.0 kus
0%
Paprika čerstvá
/g
70.0 g
0%
Paprika žlutá
/g
70.0 g
0%
Suché bílé víno
/ml
70.0 ml
0%
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Rajská omáčka Napoli 0,9 kg
/g
60.0 g
0%
Knorr Tomato Pronto 2 kg
/g
400.0 g
0%

Kapary
/g
20.0 g
0%
Čerstvá chilli paprička, posekaná
/kus
1.0 kus
0%
Zelenina
Fazolové lusky zelené
/g
500.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
200.0 g
0%
Kadeřávek
/g
150.0 g
0%
Cibule šalotka
/g
200.0 g
0%
Knorr Aroma Mix Slanina & Cibule 1,2 kg
/g
30.0 g
0%
Servírování
Čerstvé bylinky
/g
0.0 g
0%
/
Kuře
-
Cuketa čerstvá 1.0 kus
-
Kuřecí prsa 1.3 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 30.0 ml
-
Parmská šunka 10.0 kus
-
Listové těsto (a 350 g) 3.0 balení
-
Vejce 1.0 kus
Omáčka
-
Olej, olivový 30.0 ml
-
Cibule, na kostičky 80.0 g
-
Česnek stroužky 2.0 kus
-
Paprika čerstvá 70.0 g
-
Paprika žlutá 70.0 g
-
Suché bílé víno 70.0 ml
-
Voda 400.0 ml
-
Knorr Rajská omáčka Napoli 0,9 kg 60.0 g
-
Kapary 20.0 g
-
Čerstvá chilli paprička, posekaná 1.0 kus
Zelenina
-
Fazolové lusky zelené 500.0 g
-
Cukrový hrášek 200.0 g
-
Kadeřávek 150.0 g
-
Cibule šalotka 200.0 g
-
Knorr Aroma Mix Slanina & Cibule 1,2 kg 30.0 g
Servírování
-
Čerstvé bylinky
Příprava
-
Kuře
- Cuketu šikmo nakrájejte na 30 plátků alehce ogrilujte, přendejte na papírové utěrky.
- Kuřecí prsa očistěte, okořeňte Marinádou. Orestujte z obou stran na R ama Culinesse.
- Položte plátky cukety na maso a oviňte šunkou.
- Těsto nakrájejte na obdélníky.
- Maso zaviňte do těsta a potřete rozšlehaným vejcem.
- Pečte v teplotě 200 °C se sondou nastavenou na teplotu 67 °C.
-
Omáčka
- Na oleji nechte zesklovatět cibuli s nasekaným česnekem a paprikami pokrájenými na kostky. Přilijte víno a zredukujte.
- Přidejte vodu, směs na omáčku Napoli, promíchejte a uveďte do varu.
- Do vařící omáčky přidejte zbývající suroviny a dochuťte.
-
Zelenina
- Veškerou zeleninu posypte Aroma Mixem a uvařte na páře v konvektomatu
-
Servírování
- Pokrm rozložte na talíři a ozdobte čerstvými bylinkami.