+

Postup

  • Chléb italského typu (Ciabatta..) 100.0 g
  • Olej, olivový 50.0 ml
  • Pažitka, čerstvá 30.0 g
  • Uzený pstruh 500.0 g
  • Výhonky cukrového hrášku 250.0 g
  • Cibule 150.0 g
  • Ředkvičky, čerstvé 250.0 g
  • Polníček 300.0 g
  • Voda 350.0 ml
  • Olej 100.0 ml
  • Knorr Řecká zálivka 700 g 50.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200.0 ml
  • Kopr, čerstvý 10.0 g
  1. Postup

    • Z chleba nakrájíme tenčí plátky a necháme nasucho v konvektomatu propéct – prosušit tak, aby byly křupavé.
    • Smícháme zakysaný krém s nasekaným koprem, olivovým olejem a posekanou pažitkou.
    • Na dresink prošleháme společně vodu s olejem a směsí na řeckou zálivku.
    • Opraný polníček, cibuli na proužky, ředkvičky na tenké plákya výhonky hrášku ochutíme dresinkem, přidáme natrhané kousky uzeného pstruha, pokapeme ochuceným zakysaným krémem a dekorujeme chipsy z bílého chleba.