+

Postup

  1. Postup

    • Z chleba nakrájíme tenčí plátky a necháme nasucho v konvektomatu propéct – prosušit tak, aby byly křupavé.
    • Smícháme zakysaný krém s nasekaným koprem, olivovým olejem a posekanou pažitkou.
    • Na dresink prošleháme společně vodu s olejem a směsí na řeckou zálivku.
    • Opraný polníček, cibuli na proužky, ředkvičky na tenké plákya výhonky hrášku ochutíme dresinkem, přidáme natrhané kousky uzeného pstruha, pokapeme ochuceným zakysaným krémem a dekorujeme chipsy z bílého chleba.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.