Letní salát s bílým chlebem, uzeným pstruhem a ředkvičkami
Uzený pstruh s čerstvou zeleninou je dokonalou kombinací během letních dnů.

Suroviny
Postup
-
Chléb italského typu (Ciabatta..) 100 g
-
Olej, olivový 50 ml
-
Pažitka, čerstvá 30 g
-
Uzený pstruh 500 g
-
Výhonky cukrového hrášku 250 g
-
Cibule 150 g
-
Ředkvičky, čerstvé 250 g
-
Polníček 300 g
-
Voda 350 ml
-
Olej 100 ml
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200 ml
-
Kopr, čerstvý 10 g
Příprava
-
Postup
- Z chleba nakrájíme tenčí plátky a necháme nasucho v konvektomatu propéct – prosušit tak, aby byly křupavé.
- Smícháme zakysaný krém s nasekaným koprem, olivovým olejem a posekanou pažitkou.
- Na dresink prošleháme společně vodu s olejem a směsí na řeckou zálivku.
- Opraný polníček, cibuli na proužky, ředkvičky na tenké plákya výhonky hrášku ochutíme dresinkem, přidáme natrhané kousky uzeného pstruha, pokapeme ochuceným zakysaným krémem a dekorujeme chipsy z bílého chleba.