Menu

Suroviny

+

Příprava


Syrové krokety doporučujeme servírovat k pivu či vínu.

...

Příprava

  1. Příprava

    1. Smíchejte uvařené těstoviny s nastrouhaným sýrem, nasekanou pažitkou a nasekaným česnekem.
    2. V hrnci rozpusťte máslo, přidejte mouku a zlehka orestujte. Přidejte mléko a směs promíchejte, přidejte tvaroh, těstoviny a prášek do pečiva. Dochuťte solí a pepřem. Směs míchejte a snižte teplotu. Celkové těsto by mělo být lepivé konzistence. Těsto dejte do mísy a nechejte chladit na několik hodin.
    3. Vytvořte krokety a obalte je v rozšlehaném vejci a strouhance. Smažte v oleji při teplotě 170 °C po dobu 4–5 minut.
    4. Podávejte s majonézou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu