+

Salát a dip

  1. Maso

    • V misce smíchejte vinný ocet, med a Knorr Sambal Manis, můžete lehce povolit vodou. 2/3 marinády promíchejte s paličkama, postříkejte tukem Rama Combi Profi a pečte při 175°C cca. 30 min, pak otočte a dopékejte na 185 °C cca 15 min, dle velkosti paliček.
    • Zbylou 1/3 marinády si nechejte na potírání během pečení a obrácení nebo na oglazování po upečení.
  2. Salát a dip

    • Modrý sýr nakrájejte na kousky a v mixéru rozmixujte společně s Hellmann´s majonézou, přidáte zakysaný krém a případně si upravíte konzistenci mlékem.
    • Zeleninu nakrájejte na hranolky, které se při konzumaci namáčejí do studené dipové omáčky.

  3. Podávání

    • Podáváme s čerstvou zeleninou, dipem a na sucho pečenými bramborami ve slupce.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.