Orientální bůček v tempuře

Suroviny
Orientální bůček v tempuře
−
+
€51.57
Bůček
Knorr Sambal Manis - Omáčka chilli a sója 1 l
/g
370.0 g
0%

Pasta Gochujang - korejská chilli pasta
/g
30.0 g
0%
Knorr Červená kari pasta 850 g
/g
40.0 g
0%
Javorový sirup
/g
20.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
20.0 ml
0%

Vepřový bůček bez kůže
/g
800.0 g
0%
Tempura
Směs na těsto tempura
/g
200.0 g
0%
Kari koření
/g
10.0 g
0%
Olej Na Pečení
/
0.0
0%
Studená voda
/ml
200.0 ml
0%
Podávání
Šalotka K Ozdobení
/
0.0
0%
Cervená Chilli Paprička K Ozdobení
/
0.0
0%
Limetka K Ozdobení
/
0.0
0%
/
Bůček
-
Pasta Gochujang - korejská chilli pasta 30.0 g
-
Knorr Červená kari pasta 850 g 40.0 g
-
Javorový sirup 20.0 g
-
Vepřový bůček bez kůže 800.0 g
Tempura
-
Směs na těsto tempura 200.0 g
-
Kari koření 10.0 g
-
Olej Na Pečení
-
Studená voda 200.0 ml
Podávání
-
Šalotka K Ozdobení
-
Cervená Chilli Paprička K Ozdobení
-
Limetka K Ozdobení
Příprava
-
Bůček
- Promíchejte složky a naložte bůček do marinády.
- Marinovaný bůček přendejte do vakuových sáčků, odsajte vzduch a vložte do lednice na několik hodin.
- Vařte v teplotě 72 °C po dobu 24 hodin. Poté na sáčky s masem položte něco těžkého a ochlaďte.
- Rozdělte bůček na malé obdélníčky.
-
Tempura
- Rozmíchejte složky tempury. Nakrájené ochlazené kousky bůčku ponořte do studeného tempura těstíčka.
- Smažte v hlubokém oleji, až získají křupavost a zlatou barvu.
-
Podávání
-
Bůček podávejte s omáčkami: majonézou, omáčkou barbecue a tmavou sójovou omáčkou. Ozdobte šalotkou, červenou chilli papričkou a limetkou.
-