Pappardelle s pestem z bazalky a rukoly s vepřovým karé se slaninovou krustou

Suroviny
Maso
-
Vepřová pečeně, b.k 1800 g
-
Mléko na zálivku
-
Sůl 20 g
-
Bobkový list 5 kus
-
Nové koření 10 kus
-
Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg 30 g
-
Hořčice, Dijon 100 g
Krusta
-
Snídaňová slanina, plátky (opečené do křupava) 80 g
-
Cibule, smažená 60 g
-
Mandle 80 g
-
Panko strouhanka 40 g
Pappardelle
-
Rukola 150 g
-
Parmezán 80 g
-
Olivový olej 250 ml
Příprava
-
Maso
- Karé naporcujeme a marinujeme v mléce se solí, bobkovým listem a novým kořením. Přes noc ponecháme v lednici. Poté scedíme od mléka, vysušíme a posypeme Delicatem. Zabalíme do alobalu a vaříme v paře při teplotě 65 °C po dobu 45 minut.
- Křupavou slaninu, cibuli, mandle a panko rozmixujeme pomocí mixéru na drobenku. Před servírováním vrchní část karé natřeme hořčicí a posypeme připravenou drobenkou.
- Karé vložíme do trouby nastavené na 170°C a zapečeme dozlatova.
-
Krusta
-
Pappardelle
- Paparedelle uvaříme.
- Rukolu rozmixujeme s parmezánem, Primerbou, olivovým olejem a přidáme k těstovinám pappardelle.