+

Maso

  • Vepřová pečeně, b.k 1800 g
  • Mléko na zálivku
  • Sůl 20 g
  • Bobkový list 5 kus
  • Nové koření 10 kus
  • Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg 30 g
  • Hořčice, Dijon 100 g

Krusta

  • Snídaňová slanina, plátky (opečené do křupava) 80 g
  • Cibule, smažená 60 g
  • Mandle 80 g
  • Panko strouhanka 40 g

Pappardelle

  1. Maso

    • Karé naporcujeme a marinujeme v mléce se solí, bobkovým listem a novým kořením. Přes noc ponecháme v lednici. Poté scedíme od mléka, vysušíme a posypeme Delicatem. Zabalíme do alobalu a vaříme v paře při teplotě 65 °C po dobu 45 minut.
    • Křupavou slaninu, cibuli, mandle a panko rozmixujeme pomocí mixéru na drobenku. Před servírováním vrchní část karé natřeme hořčicí a posypeme připravenou drobenkou.
    • Karé vložíme do trouby nastavené na 170°C a zapečeme dozlatova.
  2. Krusta

  3. Pappardelle

    • Paparedelle uvaříme.
    • Rukolu rozmixujeme s parmezánem, Primerbou, olivovým olejem a přidáme k těstovinám pappardelle.
+