Pappardelle s pestem z bazalky a rukoly s vepřovým karé se slaninovou krustou

Suroviny
Pappardelle s pestem z bazalky a rukoly s vepřovým karé se slaninovou krustou
−
+
€108.32
Maso
Vepřová pečeně, b.k
/g
1800.0 g
0%
Mléko Na Zálivku
/
0.0
0%
Sůl
/g
20.0 g
0%
Bobkový list
/kus
5.0 kus
0%
Nové koření
/kus
10.0 kus
0%
Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg
/g
30.0 g
0%
Hořčice, Dijon
/g
100.0 g
0%
Krusta
Snídaňová slanina, plátky (opečené do křupava)
/g
80.0 g
0%
Cibule, smažená
/g
60.0 g
0%
Mandle
/g
80.0 g
0%
Panko strouhanka
/g
40.0 g
0%
Pappardelle
Knorr Pappardelle 2 kg
/g
800.0 g
0%
Rukola
/g
150.0 g
0%
Parmezán
/g
80.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
/g
50.0 g
0%

Olivový olej
/ml
250.0 ml
0%
/
Maso
-
Vepřová pečeně, b.k 1800.0 g
-
Mléko Na Zálivku
-
Sůl 20.0 g
-
Bobkový list 5.0 kus
-
Nové koření 10.0 kus
-
Knorr Delikát Koření na maso 6x 0,6 kg 30.0 g
-
Hořčice, Dijon 100.0 g
Krusta
-
Snídaňová slanina, plátky (opečené do křupava) 80.0 g
-
Cibule, smažená 60.0 g
-
Mandle 80.0 g
-
Panko strouhanka 40.0 g
Pappardelle
-
Knorr Pappardelle 2 kg 800.0 g
-
Rukola 150.0 g
-
Parmezán 80.0 g
-
Olivový olej 250.0 ml
Příprava
-
Maso
- Karé naporcujeme a marinujeme v mléce se solí, bobkovým listem a novým kořením. Přes noc ponecháme v lednici. Poté scedíme od mléka, vysušíme a posypeme Delicatem. Zabalíme do alobalu a vaříme v paře při teplotě 65 °C po dobu 45 minut.
- Křupavou slaninu, cibuli, mandle a panko rozmixujeme pomocí mixéru na drobenku. Před servírováním vrchní část karé natřeme hořčicí a posypeme připravenou drobenkou.
- Karé vložíme do trouby nastavené na 170°C a zapečeme dozlatova.
-
Krusta
-
Pappardelle
- Paparedelle uvaříme.
- Rukolu rozmixujeme s parmezánem, Primerbou, olivovým olejem a přidáme k těstovinám pappardelle.