Menu

Suroviny

+

Pečená cibule

  • Cibule žlutá 30.0 kus
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l 20.0 g
  • Sherry ocet

Cibulové pyré

Pufovaná quinoa

  • Pufovaná quinoa 250.0 g

Podávání

  • Kakaové crumble 150.0 g
  • Výhonky ze zeleného hrášku 40.0 kus

Takto můžete podávat i pečenou cibuli v soli nebo glazovanou šalotku ve víně s balsamikem.

...

Příprava

  1. Pečená cibule

    • Cibuli po jednom kuse zabalte do alobalu a pečte na 190 °C cca 20 – 30 minut, podle velikosti. Upečenou cibuli vyndejte z alobalu a nechte vychladnout.
    • Poté ji na pánvi na tuku opečte do zlatohnědé barvy. Po opečení jí zastříkněte octem.
  2. Cibulové pyré

    • Bílou cibuli nakrájejte a v thermomixu společně s rostliným krémem uvařte a rozmixujte do hladka.
    • Zahustěte bramborovou kaší a společně znova promixujte. Podle chuti dosolte.
  3. Pufovaná quinoa

    • Quinou uvařte v osolené vodě cca 17 – 25 min. Paksceďte a rozprostřeme na plechy.
    • Proschlá semínka smažíte v hodně rozpáleném oleji (200 °C) a nechte napufovat (cca 3 vteřiny). Nechte oschnout na papíře.
  4. Podávání

    • Pečenou cibuli podávejte s pyré z bílé cibule, doplňte o kakaový crumble, pufovanou quinoou a dozdobte výhonky ze zeleného hrášku.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu