1. Maso

    • Kančí hřbet (v celku) ochutíme drceným pepřem a bylinkami a potřený olejem necháme alespoň 30 minut marinovat.
    • Na středním ohni maso opečeme do zlatohněda a přendáme do trouby, kde při teplotě 150°C necháme dopéct do růžova (asi 20-25 minut), podléváme hovězím fondem, který si připravíme přidáním Knorr Essence Hovězího bujónu do vařící vody. Případně můžeme maso připravit pečením na nízkou teplotu.
    • Po upečení necháme maso asi 10 minut odpočinout a poté krájíme jednotlivé porce.
  2. Kapusta a zvěřinové jus

    • Šťávu z masa doplníme o hovězí redukci, dobře rozmícháme a provaříme asi 5 minut.
    • Pokrájenou šalotku zesklovatíme spolu s nudličkami slaniny na Rama Culinesse Profi , přidáme na proužky pokrájenou (chiffonade) čerstvou kapustu, česnek a zalijeme drůbežím fondem, který si připravíme přidáním Knorr Essence do vařící vody.
    • Zeleninu krátce podusíme s ostatními ingrediencemi a jakmile je měkká, přidáme máslo na zjemnění, případně dochutíme solí a pepřem.
  3. Podávání

    • Při servírování položíme doprostřed talíře porci podušené kapusty, na ni vložíme růžový řez z kančího hřbetu se začištenou kostí a dokola lehce dolijeme zvěřinovou šťávu.
    • Jako vhodnou přílohu doporučujeme Knorr Bramborovou kaši.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.