1. Filet z kuřete

    • Očištěný, naporcovaný filet z kuřete ochuťte esencí z drůbežího bujónu. Odložte na 1 hodinu do lednice.
    • Potom filet opečte na tuku Rama Culinesse do zlatova na rozehřáté pánvi. Po upečení ponechte tuk na přípravu omáčky.
  2. Polenta

    • Vodu svařte s Ramou 15 %, přidejtePrimerbu, postupně vsypávejte kukuřičnou krupici a stále míchejte, aby se nepřipálila. Vařte 3 minuty. Sundejte z ohně a odstavte na 10 minut.

  3. Omáčka

    • Na Rama Culinesse, která zbyla po opečení kuřete, orestujte kapary, zelený pepř a citrón, přidejte rajčata.
  4. Podávání

    • Na talíř položte porci krémové polenty a pečený filet z kuřete. Polijte připravenou omáčkou, servírujte s koktejlovými rajčaty a zeleninou.
+