Menu

Suroviny

+

zelenina

Žebra


Krájené kousky surovin by měly být stejně velké, aby se rychle a stejnoměrně propekly. Maso a zeleninu opékejte odděleně, zůstanou tak křehké a voňavé.

...

Příprava

  1. zelenina

    • Nejprve opečeme česnek se zázvorem, potom přidáváme nejprve tvrdší zeleninu, postupně dále jemnější zeleninu a vše za vysoké teploty opékáme. Přidáme ořechy, omáčky a zeleninový fond. Můžeme podle uvážení zahustit škrobem namočeným ve vodě.
  2. Žebra

    • Nasekaná žebírka povaříme ve vodě doměkka (cca 15–20 minut), osušíme a obalíme směsí ze sójové omáčky, vajec a mouky.
    • Položíme na GN plech a pečeme v konvektomatu do hněda (můžete použít tuk Rama Combi Profi ) nebo v hlubokém oleji ve wok pánvi, promícháme se zbylými ingrediencemi a podáváme se zeleninou
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu