1. Polévka

    • Z Rama Culinesse Profi a mouky připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme připraveným vývarem, ve kterém jsme povařili předem ve vlažné vodě namočené houby.
    • Přidáme bobkový list, kmín, sůl a prováříme asi 20 minut.
    • Potom přidáme na kostky nakrájané uvařené brambory a po krátkém varu zalijeme rostlinným krémem a opět necháme přejít varem.
    • Nakonec do polévky přidáme trochu octa, případně i trochu cukru a opatrně sázímecelá vejce tak, aby se „nerozběhla“, vaříme dokud bílky neztuhnou (nebo můžete zvlášť připravená zastřená vejce vkládat až do hotové polévky).
  2. Podávání

    • Před servírováním posypeme jemně nasekanými bylinkami podle vlastní chuti a výběru.
  3. Tip

    • Polévku můžeme podávat ve vydlabaném chlebu.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.