Polévka Madloch

Suroviny
Ingredience
-
Řepkový olej 100 ml
-
Brambory 1200 g
-
Cibule žlutá 350 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 10 g
-
Divoké Koření (Bobkový List, Tymián, Nové Koření) 3 g
-
Voda 2500 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 250 ml
-
Mléko Polotučné 1,5 % 250 ml
-
Sůl 1 g
-
Pepř 1 g
Příprava
-
Ingredience
- Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené brambory na kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a krátce orestujeme. Pak zalijeme vodou rozmíchanou se zeleninovým fondem a necháme uvařit brambory do měkka.
- Vdalším hrnci si připravíme vývar zdivokého koření. Přecezený vývar pak přidáme kbramborám. Zahustíme jíškou, dvě minuty povaříme a zjemníme mlékem a krémem na vaření.