Pomalu pečené hovězí žebro | Unilever Food Solutions
  1. Žebírka

    Očistěte žebra, odstraňte blánu a naporcujte na porce. Ochuťte sladkou paprikou a marinádou na hovězí, potřete medem a kouřovou esencí. Umístěte do vakuových sáčků. Pečte 19 hodin vkonvektomatu nebo ve vodní lázni při 78 ⁰C.
  2. Omáčka

    Smíchejte zbylou omáčku na žebra s KnorrDemiGlace a vodou, tak aby celkový objem dosáhl zhruba 0,5 l. Chvíli povařte. Jemně zahustěte tmavou jíškou a studeným máslem. V případě potřeby ještě zahustěte máslem. Ochuťte kouřovou esencí a solí.
  3. Brambory

    Brambory nakrájejte na silné hranolky, uvařte ve vodě, osušte a poté osmažte. Dochuťte uzenou paprikou a kořením na hranolky a brambory.
  4. Podávání

    Podávejte pomalu pečená žebra s hranolkamia medově kouřovou omáčkou.