Portobello plněné steakem s krémovou omáčkou z pečených paprik

Suroviny
Portobello plněné steakem s krémovou omáčkou z pečených paprik
−
+
€476.51
Omáčka
Knorr Peperoni Grigliati - grilovaná paprika 0,75 kg
/g
450.0 g
0%
Cibule žlutá, nakrájená
/ks
2.0 ks
0%
Česnek, nasekaný
/g
60.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
150.0 ml
0%
Mozzarella, strouhaná
/g
350.0 g
0%
Koriandr, nasekaný
/g
20.0 g
0%
Limetková nebo citronová šťáva
/g
5.0 g
0%
Servírování
Avokádo, na tenké plátky
/ks
1.5 ks
0%
Nať koriandru na ozdobu
/g
0.0 g
0%
/
Omáčka
-
Knorr Peperoni Grigliati - grilovaná paprika 0,75 kg 450.0 g
-
Cibule žlutá, nakrájená 2.0 ks
-
Česnek, nasekaný 60.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 150.0 ml
-
Mozzarella, strouhaná 350.0 g
-
Koriandr, nasekaný 20.0 g
-
Limetková nebo citronová šťáva 5.0 g
Servírování
-
Avokádo, na tenké plátky 1.5 ks
-
Nať koriandru na ozdobu
Příprava
-
Grilování
Houby pokapeme olejem a na mírně rozpáleném grilu (180 °C) pečeme asi 15 minut do změknutí.Hovězí steaky okořeníme, vložíme na gril a propečeme na stupeň medium. Stáhneme z grilu, maso přikryjeme fólií a po krátkém odpočinutí nakrájíme na kostky nebo nudle. Vložíme do mísy a promícháme se sýrem. Směsí naplníme hotové klobouky a zapečeme na grilu. -
Omáčka
Na pánev vložíme grilované papriky, cibuli a česnek. 2–3 minuty opékáme, zalijeme rostlinným krémem a přivedeme k varu. Poté vše vložíme do mixéru, přidáme koriandr a limetkovou nebo citronovou šťávu a dobře rozmixujeme, případně dochutíme solí a pepřem. -
Servírování
Omáčku rozprostřeme na talíři a položíme na ni zapečené houby s grilovaným masem. Navrch doplníme tenkými plátky avokáda a dozdobíme koriandrovou natí.