Menu

Suroviny

+

Omáčka

  • Knorr Peperoni Grigliati - grilovaná paprika 0,75 kg 450.0 g
  • Cibule žlutá, nakrájená 2.0 ks
  • Česnek, nasekaný 60.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 150.0 ml
  • Mozzarella, strouhaná 350.0 g
  • Koriandr, nasekaný 20.0 g
  • Limetková nebo citronová šťáva 5.0 g

Servírování

  • Avokádo, na tenké plátky 1.5 ks
  • Nať koriandru na ozdobu

Příprava

  1. Grilování

    Houby pokapeme olejem a na mírně rozpáleném grilu (180 °C) pečeme asi 15 minut do změknutí.Hovězí steaky okořeníme, vložíme na gril a propečeme na stupeň medium. Stáhneme z grilu, maso přikryjeme fólií a po krátkém odpočinutí nakrájíme na kostky nebo nudle. Vložíme do mísy a promícháme se sýrem. Směsí naplníme hotové klobouky a zapečeme na grilu.
  2. Omáčka

    Na pánev vložíme grilované papriky, cibuli a česnek. 2–3 minuty opékáme, zalijeme rostlinným krémem a přivedeme k varu. Poté vše vložíme do mixéru, přidáme koriandr a limetkovou nebo citronovou šťávu a dobře rozmixujeme, případně dochutíme solí a pepřem.
  3. Servírování

    Omáčku rozprostřeme na talíři a položíme na ni zapečené houby s grilovaným masem. Navrch doplníme tenkými plátky avokáda a dozdobíme koriandrovou natí.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu