Menu

Suroviny

+

Pražma

  • Pražma / ryba celá 500g 10.0 ks
  • Citronový extrakt / esence 1.0 ml
  • Sůl
  • Olivový olej

Květák s krevetami

  • Růžičky květáku 500.0 g
  • Romanesco květák (malé růžičky) 600.0 g
  • Koktejlové krevety 500.0 g
  • Mořská sůl
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l

Bylinková emulze


...

Příprava

  1. Pražma

    Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji.
    Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí.
  2. Květák s krevetami

    Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte.
    Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte.
  3. Bylinková emulze

    Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou.
  4. Podávání

    Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu