Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi | Unilever Food Solutions
+

Pražma

Květák s krevetami

  • Růžičky květáku 500 g
  • Romanesco květák (malé růžičky) 600 g
  • Koktejlové krevety 500 g
  • Mořská sůl
  • Rama Culinesse Profi 0,9 l

Bylinková emulze

  1. Pražma

    Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji. Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí.
  2. Květák s krevetami

    Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte. Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte.
  3. Bylinková emulze

    Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou.
  4. Podávání

    Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.