Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi

Suroviny
Pražma
-
Pražma 10 ks
-
Sůl
-
Olivový olej
Květák s krevetami
-
Růžičky květáku 500 g
-
Romanesco květák (malé růžičky) 600 g
-
Koktejlové krevety 500 g
-
Mořská sůl
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Bylinková emulze
-
Bazalka čerstvá 60 g
-
Čerstvá rukola 60 na dochucení
-
Čerstvá petrželka 40 g
-
Olivový olej 250 ml
-
Voda 100 ml
Příprava
-
Pražma
Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji. Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí. -
Květák s krevetami
Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte. Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte. -
Bylinková emulze
Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou. -
Podávání
Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.