+

Vařený chřest

  • Bílý chřest, oloupaný 500 g
  • Zelený chřest, oloupaný 500 g
  • Sůl podle chuti
  • Cukr podle chuti

Těstoviny

Pošírované vejce

  • Jablečný ocet k okyselení
  • Vejce 10 kus

Servírování

  • Parmazán, strouhaný 100 g
  • Hráškové klíčky na ozdobu
  • Česnekové květy na ozdobu
  1. Vařený chřest

    • Chřest uvařte v osolené vodě se špetkou cukru.
    • Zchlaďte studenou vodou a libovolně nakrájejte.
    • Ponechejte si vodu z vaření chřestu.
  2. Těstoviny

    • Těstoviny uvařte v osolené vodě.
    • Olivový olej smíchejte s Primerba Červeným pestem a spojte s uvařenými, scezenými těstovinami.
    • Přidejte chřest a opatrně prohřejte. Vše lze podlít vodou z vaření chřestu.
  3. Pošírované vejce

    • Přiveďte vodu k varu, přidejte do ní trochu jablečného octa.
    • Opatrně vyklepněte jednotlivě vejce do okyselené vody.
    • Vařte tak dlouho, aby bílek ztuhnul a žloutek zůstal tekutý.
  4. Servírování

    • Těstoviny tagliarini rossi s chřestem servírujte v hlubokém talíři a pošírované vejce položte nahoru.
    • Ozdobte nahrubo strouhaným parmazánem, hráškovými klíčky a česnekovými květy.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.