Menu

Suroviny

+

Příprava


Orientační výrobní cena 1 porce 5 Kč.

...

Příprava

  1. Příprava

    • Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na másle. Přidáme mouku a vymícháme vjíšku, přidáme KNORR Rajčatový protlak a orestujeme. Zalijeme připraveným studený vývarem. Přidáme koření, lehce osladíme a 30 minut vaříme.
    • Polévku scedíme nebo rozmixujeme, popřípadě dochutíme cukrem, solí a vaříme ještě 10 minut.
    • Do takto připravené polévky vkládáme vařenou těstovinu, případně klasickou rýži, strouhaný sýr. (Nejen) menším strávníkům udělají radost písmenka nebo těstovinové obrázky.
    • Polévku podáváme teplou, na talíři ji můžeme dozdobit smetanou, nasekanou petrželkou nebo bazalkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu