+

Náplň

  • Maso z konfitovaného kachního stehna 500.0 g
  • Sýr, Ricotta 500.0 g
  • Máslo, rozpuštěné 200.0 g
  • Šalotka, nakrájená najemno 80.0 g
  • Petrželka, nasekaná 6.0 g

Ravioli

  • Semolina mouka 250.0 g
  • Vejce 1.0 kus
  • Vaječný žloutek vařený 4.0 kus
  • Vaječný žloutek 80.0 g
  • Olej, olivový 10.0 ml
  • Strouhaný parmazán 15.0 g

Máslová omáčka

Servírování

  • Křen, nastrouhaný 250.0 g
  1. Náplň

    • Nakrájejte maso na menší kousky, smíchejte s ricottou a změklým máslem.
    • Ke konci přidejte šalotku, petrželku a okořeňte podle chuti.
    • Náplň dobře vychlaďte a poté z ní vytvarujte malé kuličky

    .

  2. Ravioli

    • Připravte z ingrediencí na ravioly těsto, nakonec přidejte olej.
    • Vložte těsto do ledničky a nechte ho min. 3 hodiny v chladu.
    • Před rozválením by těsto mělo mít pokojovou teplotu.
    • Vyválejte těsto natenko, přidejte náplň a vytvarujte ravioly.
    • Uvařte je ve slané vodě a vložte do omáčky.
  3. Máslová omáčka

    • Rozpusťte máslo, přidejte parmazán a nechte jemně zkaramelizovat. Ke konci přidejte citronovou kůru a Essenci.

  4. Servírování

    • Porci raviol s omáčkou posypte čerstvě nastrouhaným křenem.