+

Rybí vývar

Rybí minizávitky ve špenátu

Konfitované brambory

  • Salátové brambory, typ A (kostky) 300 g
  • Olivový olej 50 ml
  • Olej 100 ml
  • Česnek stroužky 3 kus
  • Sůl

Zelenina julienne

  • Mrkev, čerstvá 150 g
  • Řapíkatý celer 120 g
  • Kořen petržele 70 g

Podávání

  • Kopr, čerstvý
  • Potočnice
  1. Rybí vývar

    • Zeleninu nakrájejte na kostičky a vařte do měkka s přidáním bobkového listu. Přidejte rybí essenci, šťávu z citronu a kapří maso.
    • Vše vařte na mírném ohni několik minut. Dejte vychladit.
    • Studený vývar přeceďte, oddělte maso od kostí a kůže.
  2. Rybí minizávitky ve špenátu

    • Maso rozmixujte s přidáním Ramy Cremefine Profi Ke šlehání, dochuťte solí a citronovou kůrou.
    • Nádivku zabalte do velkých špenátových listů, které byly předtím spařeny a ochlazeny ve studené vodě.
  3. Konfitované brambory

    • Osolte a vložte do vakuového sáčku s olejem, olivovým olejem a česnekem. Vařte do měkka.

  4. Zelenina julienne

    • Zeleninu jemně opečte na oleji od konfitování brambor a osolte.

  5. Podávání

    • Vývar povařte, zjemněte krémem Rama Cremefine Na Vaření, dochuťte, pokud bude třeba.
    • Do talíře nebo misky vložte teplý rybí závitek, brambory a ostatní zeleninu. Zalijte krémovým vývarem.
    • Rybí polévku ozdobte koprem a lístky potočnice.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.