Rybí polévka s konfitovanými bramborami
Takový vzhled polévky s ohledem na způsob umístění složek je znám jako „koupel“ – spočívá v umístění složek do hlubokého talíře a zalití vývarem nebo omáčkou. Je důležité, aby byly složky viditelné a ne úplně zalité.

Suroviny
Rybí vývar
-
Cibule žlutá 100 g
-
Mrkev, čerstvá 50 g
-
Celer 60 g
-
Bobkový list 1 kus
-
Šťáva z citrónu
-
Kapr (maso) 500 g
-
Voda 2 l
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 50 ml
Rybí minizávitky ve špenátu
-
Maso z vařené ryby 300 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 50 ml
-
Citrón
-
Sůl
-
Čerstvý špenát 50 g
Konfitované brambory
-
Salátové brambory, typ A (kostky) 300 g
-
Olivový olej 50 ml
-
Olej 100 ml
-
Česnek stroužky 3 kus
-
Sůl
Zelenina julienne
-
Mrkev, čerstvá 150 g
-
Řapíkatý celer 120 g
-
Kořen petržele 70 g
Podávání
-
Kopr, čerstvý
-
Potočnice
Příprava
-
Rybí vývar
- Zeleninu nakrájejte na kostičky a vařte do měkka s přidáním bobkového listu. Přidejte rybí essenci, šťávu z citronu a kapří maso.
- Vše vařte na mírném ohni několik minut. Dejte vychladit.
- Studený vývar přeceďte, oddělte maso od kostí a kůže.
-
Rybí minizávitky ve špenátu
- Maso rozmixujte s přidáním Ramy Cremefine Profi Ke šlehání, dochuťte solí a citronovou kůrou.
- Nádivku zabalte do velkých špenátových listů, které byly předtím spařeny a ochlazeny ve studené vodě.
-
Konfitované brambory
-
Osolte a vložte do vakuového sáčku s olejem, olivovým olejem a česnekem. Vařte do měkka.
-
-
Zelenina julienne
-
Zeleninu jemně opečte na oleji od konfitování brambor a osolte.
-
-
Podávání
- Vývar povařte, zjemněte krémem Rama Cremefine Na Vaření, dochuťte, pokud bude třeba.
- Do talíře nebo misky vložte teplý rybí závitek, brambory a ostatní zeleninu. Zalijte krémovým vývarem.
- Rybí polévku ozdobte koprem a lístky potočnice.