Menu

Suroviny

+

Rybí vývar

Rybí minizávitky ve špenátu

  • Maso z vařené ryby 300.0 g
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 50.0 ml
  • Citrón
  • Sůl
  • Čerstvý špenát 50.0 g

Konfitované brambory

  • Salátové brambory, typ A (kostky) 300.0 g
  • Olivový olej 50.0 ml
  • Olej 100.0 ml
  • Česnek stroužky 3.0 kus
  • Sůl

Zelenina julienne

  • Mrkev, čerstvá 150.0 g
  • Řapíkatý celer 120.0 g
  • Kořen petržele 70.0 g

Podávání

  • Kopr, čerstvý
  • Potočnice /řeřicha

Takový vzhled polévky s ohledem na způsob umístění složek je znám jako „koupel“ – spočívá v umístění složek do hlubokého talíře a zalití vývarem nebo omáčkou. Je důležité, aby byly složky viditelné a ne úplně zalité.

...

Příprava

  1. Rybí vývar

    • Zeleninu nakrájejte na kostičky a vařte do měkka s přidáním bobkového listu. Přidejte rybí essenci, šťávu z citronu a kapří maso.
    • Vše vařte na mírném ohni několik minut. Dejte vychladit.
    • Studený vývar přeceďte, oddělte maso od kostí a kůže.
  2. Rybí minizávitky ve špenátu

    • Maso rozmixujte s přidáním Ramy Cremefine Profi Ke šlehání, dochuťte solí a citronovou kůrou.
    • Nádivku zabalte do velkých špenátových listů, které byly předtím spařeny a ochlazeny ve studené vodě.
  3. Konfitované brambory

    • Osolte a vložte do vakuového sáčku s olejem, olivovým olejem a česnekem. Vařte do měkka.
  4. Zelenina julienne

    • Zeleninu jemně opečte na oleji od konfitování brambor a osolte.
  5. Podávání

    • Vývar povařte, zjemněte krémem Rama Cremefine Na Vaření, dochuťte, pokud bude třeba.
    • Do talíře nebo misky vložte teplý rybí závitek, brambory a ostatní zeleninu. Zalijte krémovým vývarem.
    • Rybí polévku ozdobte koprem a lístky potočnice.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu