Menu

Suroviny

+

Ryba

Citrónová zálivka

Salát

  • Mango, oloupané 500.0 g
  • Ananas, oloupaný 650.0 g
  • Jahody 300.0 g
  • Limetka 3.0 kus
  • Rukola 100.0 g
  • Polníček 100.0 g

Můžete použít různé druhy ryb včetně sladkovodních. Dejte pozor,aby tam nebyly kosti.

...

Příprava

  1. Ryba

    • Do slaného nálevu vložte tresku a na 30 minut odstavte, potom vyjměte, opláchněte a osušte. Položte na G/N plech vyložený pečícím papírem.
    • Marinádu promíchejte se žlutým kari a potom ji pomažte na rybu.
    • Pečte v teplotě 180⁰C cca 12 minut.
    • Rybu stáhněte z kůže pomocí vidličky a rozdělte na kousky střední velikosti.
  2. Citrónová zálivka

    • Všechny složky dohromady promíchejte.
  3. Salát

    • Mango a ananas nakrájejte na velké kostky, jahody a limetky na kousky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu