Menu

Suroviny

+

Salát

Servírování


Použili jsme složky typické pro salát Caesar, přičemž aplikujeme každou složku zvlášť. Zajímavým zpestřením tohoto salátu je přidání vajíčka obaleného ve směsi panko strouhanky a parmezánu.

...

Příprava

  1. Salát

    • Kuřecí prsa pomažte esencí a ogrilujte na pánvi. • Salát očistěte a rozdělte na menší části. • Připravte obalovací směs. Část parmezánu nastrouhejte na jemném sítu a promíchejte se strouhankou panko. • Vejce rozklepněte do mírně vroucí vody s octem, po několika vteřinách jemně vyjměte a ochlaďte ve studené vodě. Vejce (3 ks) rozšlehejte. Okapaná ochlazená vejce obalte v planýrovací směsi a chvíli smažte v hlubokém tuku, až získají zlatavou barvu. • Kuře nakrájejte na tlusté plátky.
  2. Servírování

    • Salát jemně pokropte dresinkem Caesar, uložte na talíř spolu s kuřetem, smaženým vejcem a hoblinami z nastrouhaného parmezánu. • Ozdobte chipsy z bagetky, prachem ze slaniny a ješte trochou dresinku Caesar.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu