Salát s grilovanou čekankou, fíky a hruškami

Suroviny
Maso
-
Hovězí steak (2 ks à 250 g) 500 g
-
Olivový olej podle potřeby
-
Balsamico sirup 30 g
Salát
-
Radicchio salát, rozebraný na listy 2 ks
-
Fíky (à 50 g) 10 ks
Servírování
-
Hrušky (à 200 g), bez jadřince, oloupané, na tenké lodičky 4 ks
-
Pistáciové oříšky 100 g
Příprava
-
Maso
Steaky okořeníme, pokapeme olejem a ogrilujeme na stupeň medium. Nakrájíme na plátky a potřeme balsamicovým sirupem. Necháme vystydnout. -
Salát
Listy salátu natrháme na kusy, fíky rozpůlíme a velmi kratce opečeme na grilu. -
Servírování
Zchladlé ingredience rozmístíme na talíř, doplníme o pokrájenou hrušku, posypeme pistáciemi a zvlášť podáváme dresink.