+

Maso

Salát

  • Ledový salát 250 g
  • Salátová okurka 300 g
  • Cibule, jarní 400 g
  • Mrkev, čerstvá 300 g
  • Cukrový hrášek 200 g
  • Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená 80 g
  • Koriandr listy, čerstvý 5 g

Drezink

  1. Maso

    • Kachní maso, sójovou omáčku, zázvor a badyán dáme do pánve, přidáme vodu a vaříme doměkka (cca 1 hodinu).
    • Konvektomat předehřejeme na 200 °C, maso potřeme omáčkou Pang Gang a pečeme tak, aby kůže byla křupavá.
    • Vychlazené maso (v případě stehen vykostíme) a natrháme nebo nakrájíme na tenké nudle.

  2. Salát

    • Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
  3. Drezink

    • Smíchejte všechny ingredience dohromady.

  4. Podávání

    • Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
    • Nakonec lehce posypeme sezamem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.