Menu

Suroviny

+

Maso

Salát

  • Ledový salát 250.0 g
  • Salátová okurka 300.0 g
  • Cibule, jarní 400.0 g
  • Mrkev, čerstvá 300.0 g
  • Cukrový hrášek 200.0 g
  • Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená 80.0 g
  • Koriandr listy, čerstvý 5.0 g

Drezink


Kachna je jedna z nejpopulárnějších ingrediencí asijské kuchyně.

...

Příprava

  1. Maso

    • Kachní maso, sójovou omáčku, zázvor a badyán dáme do pánve, přidáme vodu a vaříme doměkka (cca 1 hodinu).
    • Konvektomat předehřejeme na 200 °C, maso potřeme omáčkou Pang Gang a pečeme tak, aby kůže byla křupavá.
    • Vychlazené maso (v případě stehen vykostíme) a natrháme nebo nakrájíme na tenké nudle.
  2. Salát

    • Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
  3. Drezink

    • Smíchejte všechny ingredience dohromady.
  4. Podávání

    • Salát promícháme se všemi dalšími ingrediencemi, navrch položíme maso a pokapeme drezinkem. Část drezinku můžeme podávat v misce.
    • Nakonec lehce posypeme sezamem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu