+

Maso

  • Kuřecí prsa 1.5 kg
  • Perlivá voda 500 ml
  • Hladká mouka 350 g
  • Škrob 80 g

Omáčka

Podávání

  • Cibule, jarní 20 g
  1. Maso

    • Maso nakrájené na větší kostky obalíme ve škrobu a poté namočíme do těstíčka vytvořeného smícháním vody, prášku do pečiva a mouky.
    • Obalené kostky usmažíme v rozpáleném oleji do zlatova.

  2. Omáčka

    • Omáčku vytvoříme spojením kečupu, rýžového vína, sójové omáčky, omáčky Sunshine, vody a cukru, vše přivedeme k varu a zahustíme škrobem.
    • Do omáčky vmícháme opečenou zeleninu s ananasem a bambusem.

  3. Podávání

    • Při výdeji promícháme s osmaženým masem a posypeme nasekanou jarní cibulkou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.