+

Smažené ravioly

Servírování

  1. Smažené ravioly

    • Smícháme prvních 10 surovin na náplň do taštiček. Plátky těsta naplníme pomocí lžíce připravenou fáší, okraj raviol namočíme a spojíme tlakem vidličky nebo formičkou na ravioly, obalíme v rozšlehaném vejci a panko strouhance promíchanou s trochou majoránky a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
  2. Servírování

    • Podáváme se studenou omáčkou, kterou připravíme smícháním posledních 5 ingrediencí.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.