Smažené ravioly s bílou BBQ omáčkou
Náplň do raviol můžeme obměnit dle dostupných sezónních surovin (pstruh, bylinky).

Suroviny
Smažené ravioly
-
Cibule, na kostičky 200 g
-
Hovězí maso (plec, podplečí, krk), namleté 1.5 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 40 ml
-
Mirepoix (kořenová zelenina), na drobné kostičky 140 g
-
Plochá petržel, nasekaná 15 g
-
Sýr (strouhaný) 160 g
-
Smoke BBQ omáčka 200 g
-
Těsto, na jarní závitky 50 kus
-
Mléko 10 ml
-
Vejce 5 kus
-
Panko strouhanka 200 g
-
Majoránka 4 g
-
Olej na smažení
-
Česnek, nasekaný 10 g
Servírování
-
Cider 50 ml
-
Křen, nastrouhaný 50 g
-
Šťáva z citrónu 1 kus
-
Kajenský pepř 2 g
Příprava
-
Smažené ravioly
-
Smícháme prvních 10 surovin na náplň do taštiček. Plátky těsta naplníme pomocí lžíce připravenou fáší, okraj raviol namočíme a spojíme tlakem vidličky nebo formičkou na ravioly, obalíme v rozšlehaném vejci a panko strouhance promíchanou s trochou majoránky a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
-
-
Servírování
-
Podáváme se studenou omáčkou, kterou připravíme smícháním posledních 5 ingrediencí.
-