1. Kapr se salátem

    • Filety z kapra potřeme Knorr Essence Rybím bujónem a potom porce ryb obalíme v mouce, v rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhance Panko smíchané smletými vlašskými ořechy.
    • Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
    • Oloupané brambory vložíme do vakuového sáčku, odsajeme vzduch a vaříme ve vodní lázni, nebo v konvektomatu na 85 °C. Brambory osušíme a necháme zchladnout.
    • Slaninu opečeme dokřupava a rozlámeme na drobné kousky.
    • Strouhanku opečeme na výpeku ze slaniny a smícháme s rozlámanými kousky slaniny.
    • Rama Cremefi ne Fraiche 24 % a majonézu Hellmann’s smícháme s Primerba Opečená cibule a ochutíme.
    • Uvařené brambory nakrájíme na silnější kolečka, které můžeme opéct.
  2. Podávání

    • Část talíře posypeme opečenou strouhankou se slaninou.
    • Položíme opečené kousky kapra.
    • Přidáme brambory a doplníme studenou ochucenou cibulovou majonézou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.