Smažené ravioly s bílou BBQ omáčkou
Náplň do raviol můžeme obměnit dle dostupných sezónních surovin (pstruh, bylinky).

Suroviny
Smažené ravioly s bílou BBQ omáčkou
−
+
€233.58
Smažené ravioly
Cibule, na kostičky
/g
200.0 g
0%
Hovězí maso (plec, podplečí, krk), namleté
/kg
1.5 kg
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/g
30.0 g
0%

Mirepoix (kořenová zelenina), na drobné kostičky
/g
140.0 g
0%
Plochá petržel, nasekaná
/g
15.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
/g
15.0 g
0%
Sýr (strouhaný)
/g
160.0 g
0%
Smoke BBQ omáčka
/g
200.0 g
0%
Těsto, na jarní závitky
/kus
50.0 kus
0%
Mléko
/ml
10.0 ml
0%
Vejce
/kus
5.0 kus
0%
Panko strouhanka
/g
200.0 g
0%
Majoránka
/g
4.0 g
0%
Olej na smažení
/ml
0.0 ml
0%
Česnek, nasekaný
/g
10.0 g
0%
Servírování
Cider
/ml
50.0 ml
0%
Křen, nastrouhaný
/g
50.0 g
0%
Šťáva z citrónu ( kus 110 g)
/kus
1.0 kus
0%
Kajenský pepř
/g
2.0 g
0%
/
Smažené ravioly
-
Cibule, na kostičky 200.0 g
-
Hovězí maso (plec, podplečí, krk), namleté 1.5 kg
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 40.0 ml
-
Mirepoix (kořenová zelenina), na drobné kostičky 140.0 g
-
Plochá petržel, nasekaná 15.0 g
-
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 15.0 g
-
Sýr (strouhaný) 160.0 g
-
Smoke BBQ omáčka 200.0 g
-
Těsto, na jarní závitky 50.0 kus
-
Mléko 10.0 ml
-
Vejce 5.0 kus
-
Panko strouhanka 200.0 g
-
Majoránka 4.0 g
-
Olej na smažení
-
Česnek, nasekaný 10.0 g
Servírování
-
Cider 50.0 ml
-
Křen, nastrouhaný 50.0 g
-
Šťáva z citrónu ( kus 110 g) 1.0 kus
-
Kajenský pepř 2.0 g
Příprava
-
Smažené ravioly
- Smícháme prvních 10 surovin na náplň do taštiček. Plátky těsta naplníme pomocí lžíce připravenou fáší, okraj raviol namočíme a spojíme tlakem vidličky nebo formičkou na ravioly, obalíme v rozšlehaném vejci a panko strouhance promíchanou s trochou majoránky a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
-
Servírování
- Podáváme se studenou omáčkou, kterou připravíme smícháním posledních 5 ingrediencí.