Smažený kapr v ořechové strouhance s bramborový salátem
Moderní způsob přípravy bramborového salátu za pomomcí vakuuového vaření a zajímavé kombinace surovin.

Suroviny
Smažený kapr v ořechové strouhance s bramborový salátem
−
+
€277.41
Kapr se salátem
Filet z kapra
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/g
40.0 g
0%

Panko strouhanka
/g
300.0 g
0%
Vejce
/kus
4.0 kus
0%
Hladká mouka
/g
100.0 g
0%
Vlašské ořechy
/g
150.0 g
0%
Olej, řepkový
/ml
400.0 ml
0%
Limetka
/kus
2.0 kus
0%
Malé brambory
/kg
2.0 kg
0%
Slanina
/g
200.0 g
0%
Strouhanka
/g
300.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
125.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg
/g
30.0 g
0%
Mořská Sůl
/
0.0
0%
Cerný Pepř
/
0.0
0%
/
Kapr se salátem
-
Filet z kapra 1.5 kg
-
Panko strouhanka 300.0 g
-
Vejce 4.0 kus
-
Hladká mouka 100.0 g
-
Vlašské ořechy 150.0 g
-
Olej, řepkový 400.0 ml
-
Limetka 2.0 kus
-
Malé brambory 2.0 kg
-
Slanina 200.0 g
-
Strouhanka 300.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 125.0 ml
-
Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg 30.0 g
-
Mořská Sůl
-
Cerný Pepř
Příprava
-
Kapr se salátem
- Filety z kapra potřeme Knorr Essence Rybím bujónem a potom porce ryb obalíme v mouce, v rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhance Panko smíchané smletými vlašskými ořechy.
- Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
- Oloupané brambory vložíme do vakuového sáčku, odsajeme vzduch a vaříme ve vodní lázni, nebo v konvektomatu na 85 °C. Brambory osušíme a necháme zchladnout.
- Slaninu opečeme dokřupava a rozlámeme na drobné kousky.
- Strouhanku opečeme na výpeku ze slaniny a smícháme s rozlámanými kousky slaniny.
- Rama Cremefi ne Fraiche 24 % a majonézu Hellmann’s smícháme s Primerba Opečená cibule a ochutíme.
- Uvařené brambory nakrájíme na silnější kolečka, které můžeme opéct.
-
Podávání
- Část talíře posypeme opečenou strouhankou se slaninou.
- Položíme opečené kousky kapra.
- Přidáme brambory a doplníme studenou ochucenou cibulovou majonézou.