+

Marináda

Steaky

  • Vepřové žebírko/ krkovice (á 200-400 g) 10 kus

Uzená švestková majonéza

Servírování

  • Sladká kukuřice, celá (á 200 g) 10 kus
  • Máslo 100 g
  1. Marináda

    • Smíchejte jednotlivé suroviny na marinádu.
  2. Steaky

    • Jednotlivé steaky potřete směsí a nechte alespoň ½ hodiny marinovat.
    • Poté maso opečte na rozpáleném grilu na požadovaný stupeň propečení. V průběhu grilování maso ještě potřete marinádou.
  3. Uzená švestková majonéza

    • Majonézu promíchejte s povidly a udírenským aroma.
    • Podle potřeby dochuťte chilli nebo limetkovou šťávou.
  4. Servírování

    • Marinádou potřený steak podávejte s grilovanou kukuřicí a uzenou švestkovou majonézou.

+