1. Kuře

    • Kuře nakrájejte na krátké proužky, promíchejte se směsí Delikat a Ramou Culinesse, přendejte do GN nádoby a vložte do konvektomatu ohřáté na teplotu 190 °C na cca 6–8 minut.
  2. Omáčka

    • Směs na polévku z lišek promíchejte s teplou vodou a povařte.
    • Bílou část jarní cibulky nakrájejte na nudličky a nechte zesklovatět spolu se slaninou, přidejte pokrájené lišky a krátce orestujte.
    • Potom přilijte Ramu 31 % a chvíli vařte. Přidejte předem uvařený krém z lišek, orestované maso a listy špenátu. Vše povařte a ochuťte dle potřeby.
  3. Těstoviny

    • Těstoviny uvařte al dente a podržte v teple.
  4. Podávání

    • Těstoviny promíchejte s omáčkou, přendejte do GN nádoby a posypte pokrájenou zelenou částí jarní cibulky.
+