Menu

Suroviny

+

Treska

Bazalkovo-petrželová krusta

Rajčatová omáčka

Servírování

  • Cerstvé Bylinky K Dekoraci

...

Příprava

  1. Treska

    • Připravíme si slaný nálev, ponoříme do ní porce tresky a odstavíme na 30 minut.
    • Rybu vybereme z nálevu, přeložíme na GN plech a potřeme majonézou.
  2. Bazalkovo-petrželová krusta

    • Panko rozmixujeme s petrželkou, přidáme Primerbu a znovu promícháme.
    • Tak připravenou posypkou pokryjeme tresku.
  3. Rajčatová omáčka

    • Osmahneme cibuli a podusíme doměkka, přidáme Tomato Pronto, přivedeme k varu a dochutíme.
  4. Servírování

    • Zapečenou tresku podáváme s rajčatovou omáčkou a ozdobíme bylinkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu