Treska se slaninovou krustou na ratatouille s tymiánem
Strouhankovou krustu můžete obohatit petrželkou, koprem, tymiánem, koriandrem nebo jinými oblíbenými bylinkami.

Suroviny
Treska se slaninovou krustou na ratatouille s tymiánem
−
+
€30.97
Treska
Treska (očištěný filet)
/kg
1.6 kg
0%
Slaný nálev
Voda
/l
1.0 l
0%
Sůl
/g
70.0 g
0%
Cukr
/g
40.0 g
0%
Slaninová strouhanka
Panko strouhanka
/g
100.0 g
0%
Knorr Aroma Mix Slanina & Cibule 1,2 kg
/g
20.0 g
0%
Máslo
/g
180.0 g
0%
Podávání
Knorr Ratatouille 2,5 kg
/kg
1.8 kg
0%

Klíčky hrášku
/g
0.0 g
0%
Tymián, čerstvý
/g
0.0 g
0%
/
Treska
-
Treska (očištěný filet) 1.6 kg
Slaný nálev
-
Voda 1.0 l
-
Sůl 70.0 g
-
Cukr 40.0 g
Slaninová strouhanka
-
Panko strouhanka 100.0 g
-
Knorr Aroma Mix Slanina & Cibule 1,2 kg 20.0 g
-
Máslo 180.0 g
Podávání
-
Klíčky hrášku
-
Tymián, čerstvý
Příprava
-
Treska
- Tresku rozdělte na 10 stejných porcí.
-
Slaný nálev
- Ve vodě rozpusťte sůl a cukr. Porce ryby vložte do nálevu na 8 minut, poté tresku osušte na perforované GN nádobě a později na papírových utěrkách.
-
Slaninová strouhanka
- Panko rozmíchejte se směsí Aroma Mix a rozpuštěným máslem.
-
Pečení
- Tresku přendejte na pečicí papír pomazaný tukem. Vrchní stranu ryby také pomažte máslem, aby se krusta přilepila na rybu.
- Posypte rybu slaninovou strouhankou a pečte 8–10 minut při teplotě 130 ⁰C. Doba pečení záleží na tloušťce ryby.
-
Podávání
Tresku servírujte na teplé Knorr Ratatouille zelenině. Rybu navíc ozdobte klíčky hrášku a snítkou čerstvého tymiánu.