Menu

Suroviny

+

Boršč

  • Olej 40.0 ml
  • Uzený bůček v celku 100.0 g
  • Hovězí plec v celku 300.0 dg
  • Celá cibule 100.0 dg
  • Ledová voda 2.5 l
  • Kuličky pepře 5.0 g
  • Sladká paprika 5.0 g
  • Bobkový list 5.0 g
  • Červená řepa oloupaná 900.0 g
  • Mrkev oloupaná 150.0 g
  • Červená paprika 50.0 g
  • Zelí bílé 250.0 g
  • Brambory oloupané 300.0 g
  • Knorr Rajčatový protlak 800.0 g
  • Cukr 100.0 dg
  • Jablečný ocet 20.0 ml
  • Česnek čerstvý 20.0 g

Servírování

  • Zakysaná smetana 200.0 g
  • Kopr čerstvý 15.0 g
  • Petrželová nať 20.0 g

Příprava

  1. Boršč

    • Do ohřátého oleje vložte bůček, maso a cibuli a krátce osmažte. Zalijte vodou a přidejte jemné zeleninové koření, pepř a vařte pod pokličkou až do měkka
    • Nakrájejte zeleninu a brambory jakýmkoliv způsobem, přidejte je do vývaru a vařte při nízké teplotě.
    • Potom přidejte rajčatový koncentrát a zbylé přísady.
    • Boršč uvařte a dochuťte.
  2. Servírování

    • Boršč naporcujte, přidejte zakysanou smetanu, posypte koprem a petrželí. Servírujte s kynutou houskou potřenou česnekovou omáčkou. Způsob, jak připravit kynutou housku, a mnoho dalších profesionálních inspirací najdete na www.ufs.com.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu