Ukrajinský boršč
Boršč se nejčastěji pojí s Ruskem, avšak i jeho ukrajinská verze je mimořádně chutná

Suroviny
Ukrajinský boršč
−
+
€16.55
Boršč
Olej
/ml
40.0 ml
0%
Uzený bůček v celku
/g
100.0 g
0%
Hovězí plec v celku
/dg
300.0 dg
0%
Celá cibule
/dg
100.0 dg
0%
Ledová voda
/l
2.5 l
0%
Kuličky pepře
/g
5.0 g
0%
Sladká paprika
/g
5.0 g
0%
Bobkový list
/g
5.0 g
0%
Červená řepa oloupaná
/g
900.0 g
0%
Mrkev oloupaná
/g
150.0 g
0%
Červená paprika
/g
50.0 g
0%
Zelí bílé
/g
250.0 g
0%
Brambory oloupané
/g
300.0 g
0%
Knorr Rajčatový protlak
/g
800.0 g
0%
Cukr
/dg
100.0 dg
0%
Jablečný ocet
/ml
20.0 ml
0%
Česnek čerstvý
/g
20.0 g
0%
Servírování
Zakysaná smetana
/g
200.0 g
0%
Kopr čerstvý
/g
15.0 g
0%
Petrželová nať
/g
20.0 g
0%
/
Boršč
-
Olej 40.0 ml
-
Uzený bůček v celku 100.0 g
-
Hovězí plec v celku 300.0 dg
-
Celá cibule 100.0 dg
-
Ledová voda 2.5 l
-
Kuličky pepře 5.0 g
-
Sladká paprika 5.0 g
-
Bobkový list 5.0 g
-
Červená řepa oloupaná 900.0 g
-
Mrkev oloupaná 150.0 g
-
Červená paprika 50.0 g
-
Zelí bílé 250.0 g
-
Brambory oloupané 300.0 g
-
Knorr Rajčatový protlak 800.0 g
-
Cukr 100.0 dg
-
Jablečný ocet 20.0 ml
-
Česnek čerstvý 20.0 g
Servírování
-
Zakysaná smetana 200.0 g
-
Kopr čerstvý 15.0 g
-
Petrželová nať 20.0 g
Příprava
-
Boršč
- Do ohřátého oleje vložte bůček, maso a cibuli a krátce osmažte. Zalijte vodou a přidejte jemné zeleninové koření, pepř a vařte pod pokličkou až do měkka
- Nakrájejte zeleninu a brambory jakýmkoliv způsobem, přidejte je do vývaru a vařte při nízké teplotě.
- Potom přidejte rajčatový koncentrát a zbylé přísady.
- Boršč uvařte a dochuťte.
-
Servírování
- Boršč naporcujte, přidejte zakysanou smetanu, posypte koprem a petrželí. Servírujte s kynutou houskou potřenou česnekovou omáčkou. Způsob, jak připravit kynutou housku, a mnoho dalších profesionálních inspirací najdete na www.ufs.com.