1. Uzená mrkev:

    • Mrkev smíchejte s tekutým margarínem. Dochuťte solí a pepřem.
    • Mrkev ukládejte na plech a dejte péct do trouby předehřáté na 160 ⁰C na zhruba 25 minut.
    • Do ještě teplé mrkve přidejte Knorr Professional esenci s intenzivní chutí uzeného a Knorr Ketjap Manis sójovou omáčku. Nechte vychladnout.
  2. Salát z mořských řas:

    • Řasy nechte zhruba 10 minut namočené ve studené vodě.
    • Salát z mořských řas přidejte k vychlazené mrkvi.
  3. Citronová majonéza:

    • Všechny ingredience na přípravu citronové majonézy smíchejte dohromady.
    • Připravený salát naskládejte na talíř ve vrstvách. Mezi vrstvy přidejte citronovou majonézu.
    • Na vrch polijte zbytkem majonézy a posypte sezamovými semínky.