Vaječná omeleta s uzeným lososem
Náplň omelety můžete doplnit ještě například o drobně nasekané lišky.

Suroviny
Omeleta
-
Vejce 30 kus
-
Mléko 150 ml
-
Sůl a pepř
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 100 ml
Náplň
-
Losos filet bez kůže 1 kg
-
Uzený losos 500 g
-
Kopr, čerstvý 10 g
-
Sýr, cottage 400 g
-
Pažitka, čerstvá
Podávání
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 200 ml
-
Pažitka, čerstvá
Příprava
-
Omeleta
- Vejce mírně promíchejte s mlékem, ochuťte a nalijte na pánev s rozehřátým tukem. Párkrát protrhejte vznikající omeletu a nechte finálně srážet do tvaru omelety.
-
Náplň
- Do polotuhé omelety vložte na jednu polovinu nakrájejte kostky lososího masa, nechejte maso prohřát, přidejte špičky čerstvého kopru, hrudky sýra a nakrájenou pažitku.
-
Podávání
- Propečenou omeletu přehněte v polovině, přendejte na talíř k zvolené příloze a doplňte o kopeček Ramy Cremefine. Dozdobte čerstvou pažitkou.