+

Omeleta

Náplň

  • Losos filet bez kůže 1 kg
  • Uzený losos 500 g
  • Kopr, čerstvý 10 g
  • Sýr, cottage 400 g
  • Pažitka, čerstvá

Podávání

  1. Omeleta

    • Vejce mírně promíchejte s mlékem, ochuťte a nalijte na pánev s rozehřátým tukem. Párkrát protrhejte vznikající omeletu a nechte finálně srážet do tvaru omelety.
  2. Náplň

    • Do polotuhé omelety vložte na jednu polovinu nakrájejte kostky lososího masa, nechejte maso prohřát, přidejte špičky čerstvého kopru, hrudky sýra a nakrájenou pažitku.

  3. Podávání

    • Propečenou omeletu přehněte v polovině, přendejte na talíř k zvolené příloze a doplňte o kopeček Ramy Cremefine. Dozdobte čerstvou pažitkou.

+