+

Těsto:

  • Hladká mouka 1600.0 g
  • Ledová voda 900.0 ml
  • Olivový olej 100.0 ml
  • Čerstvé droždí 14.0 g
  • Sůl 20.0 g

Chili con carne:

Pizza:

Servírování:

  • Černý pepř čerstvý, nahrubo mletý 5.0 g
  • Chipsy nachos 250.0 g
  • Čerstvý koriandr 30.0 g
  1. Těsto:

    • Ve vodě s ledem a rozšlehejte droždí, přidejte moukusmíchanou se solí a promíchejte.
    • Poté přidejte olivový olej a hněte asi 20 - 25 minut, dokud nebude těsto hladké a měkké
    • Těsto zakryjte a odložte na hodinu, poté ho rozdělte na 10 porcí o hmotnosti asi 270 gramů.
    • Tvarujte kuličky, přikryjte potravinářskou fólií a odložte na několik hodin do chladničky (těstové kuličky lze po vytvarování zmrazit).
  2. Chili con carne:

    • Na olivovém oleji opečte cibuli s česnekem, přidejte TVB NoMince kousky, promíchejte, zalijte vodou, přidejte římský kmín, nové koření, uzenou papriku, chilli vločky a koriandr.
    • Vše duste, dokud se téměř veškerá kapalina neodpaří.
    • Poté přidejte čerstvou papriku a scezené fazole, vše promíchejte, krátce zahřejte, odstavte a dochuťte.
  3. Pizza:

    • Vytvořte si pizza placku.
    • Rovnoměrně rozetřete omáčku na celou placku, posypte sýrem, připraveným chilli con carne, jalapeno a cibuli.
    • Vložte pizzu do předehřáté pece na pizzu s teplotou 320° - 350° C a pečte ji asi 3-4 minuty.
  4. Servírování:

    • Po vyjmutí pizzu nakrájejte, posypte čerstvě mletým pepřem, nachosem a koriandrem.