Veganské sádlo
Základní recept je propočítáván na dávky o přibližné váze 500 gramů.

Suroviny
Restovaná cibule
-
Cibule 120 g
-
Pšeničná mouka hladká 40 g
-
Olej
Sádlo
-
Bílé fazole, konzerva 400 g 450 g
-
Česnek 10 g
-
Sůl
Dekorace
-
Čerstvá majoránka - větvička 2 ks
Příprava
-
Restovaná cibule
Cibuli nakrájejte na male kostky a smíchejte s moukou. Přes sítko odklepněte přebytečnou mouku.Cibuli orestujte na rozpáleném oleji do světle hněda. Přesuňte na kuchyňský papír, abyste se zbavili přebytečného tuku. -
Sádlo
Rozmixujte odcezenéa usušené fazole do hladka s umamiesencí, majoránkou, česnekem a špetkou soli. -
Dekorace
Ozdobte čerstvou majoránkou. Servírujte s veganským chlebem.