Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dipem

Suroviny
Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dipem
−
+
€642.41
Burger:
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
/ks
10.0 ks
0%

Vejce a výrobky z nich
Sojové boby a výrobky z nich
Salát Lollo Biondo listů
/ks
10.0 ks
0%
Veganský sýr, plátky
/ks
10.0 ks
0%
Rajčata
/g
400.0 g
0%
Sterilované okurky
/g
250.0 g
0%
Olej
/ml
40.0 ml
0%
Červená cibule, tenké kroužky
/g
300.0 g
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l
/ml
10.0 ml
0%

Dip:
Hellmann's Vegan 2,5 kg
/g
300.0 g
0%

Dijonská hořčice
/g
20.0 g
0%
Med
/g
40.0 g
0%
Citrónová šťáva
/ml
20.0 ml
0%
/
Burger:
-
Salát Lollo Biondo listů 10.0 ks
-
Veganský sýr, plátky 10.0 ks
-
Rajčata 400.0 g
-
Sterilované okurky 250.0 g
-
Olej 40.0 ml
-
Červená cibule, tenké kroužky 300.0 g
-
Cukr 20.0 g
Dip:
-
Dijonská hořčice 20.0 g
-
Med 40.0 g
-
Citrónová šťáva 20.0 ml
Příprava
-
Burger:
- Rozehřátý gril nebo pánev vymažte olejem, uložte rozmrazený burger a grilujte asi 8 minut, vždy po 2 minutách ho otočte na druhou stranu.
-
Dip:
- Ingredience do dipu promíchejte
-
Příprava:
Karamelizovaná cibule:
- Cibuli nechte zesklovatět na malém množství oleje, přidejte cukr a karamelizujte, dokud nedosáhnete žádoucí barvy.
Sestavení:
- Bulky zevnitř jemně ogrilujte.