Menu

Suroviny

+

Restovaná cibule

  • Cibule 120.0 g
  • Pšeničná mouka hladká 40.0 g
  • Olej

Sádlo

  • Umami esence 30.0 ml
  • Bílé fazole, konzerva 400 g 450.0 g
  • Česnek 10.0 g
  • Sůl
  • Majoránka, sušená 5.0 g

Dekorace

  • Čerstvá majoránka - větvička 2.0 ks

Základní recept je propočítáván na dávky o přibližné váze 500 gramů.

...

Příprava

  1. Restovaná cibule

    Cibuli nakrájejte na male kostky a smíchejte s moukou. Přes sítko odklepněte přebytečnou mouku.Cibuli orestujte na rozpáleném oleji do světle hněda. Přesuňte na kuchyňský papír, abyste se zbavili přebytečného tuku.
  2. Sádlo

    Rozmixujte odcezenéa usušené fazole do hladka s umamiesencí, majoránkou, česnekem a špetkou soli.
  3. Dekorace

    Ozdobte čerstvou majoránkou. Servírujte s veganským chlebem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu