Menu

Suroviny

+

Paprikáš :

Príloha :

  • Knorr tarhoňa 800.0 g
  • Řepkový olej 80.0 g
  • Voda 1700.0 ml
  • Hrášek 400.0 g

...

Příprava

  1. Paprikáš :

    Kuřecí srdíčka omyjeme a očistíme od cév. Na rozehřátem oleji „zesklovatíme“ nakrájenou cibuli, přidáme srdíčka a opečeme je, aby se zatáhla. Přidáme mletou papriku a rajský protlak, krátce zarestujeme a podlijeme vodou, do které přidáme kuřecí vývar. Dusíme 30–40 minut doměkka (případně přidáváme horkou vodu, pokud bude potřeba). Ke konci vložíme nakrájená rajčata a papriky, necháme vše prohřát a zjemníme jogurtem. Na závěr upravímu hustotu bezlepkovou směsí k zahuštění.
  2. Príloha :

    Tarhoňu vsypeme na rozpálený olej, orestujeme do zlatova a zalijeme vodou. Přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a necháme v konvektomatu dojít (voda se zcela vsákne) při teplotě 120 °C přibližně 45 minut. Po změknutí přidáme k těstovině hrášek a promícháme vidličkou. Podáváme horké.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu