Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Salát
- Vegetariánské
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
438 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Krémová dýňová polévka s broskví, s přidáním kokosového mléka a curry
- Gluten Free
- Polévka
-
Veganský krém z bílé zeleniny s petrželovým olejem
- Polévka
- Vegetariánské
-
Brokolicový dip
- Předkrm
-
Plněné lilky s veganským parmazánem
- Vegetariánská
- Vegetariánské
-
Polévka po selsku
- Vegetariánské
- Polévka
- Školní jídelna
-
Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Ryby & mořské plody
- Předkrm
- Italská
-
Hovězí Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkví s pomerančem na špenátovém pyré
- Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
-
Kuře na paprice se šafránovými nudlemi
- Hlavní chod
- Drůbež
-
Hovězí burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou
- Street Food
- Hovězí
-
-
Glazovaný losos v zázvorovo-sojove omáčce s teplou zelenou zeleninou s houbami
- Ryby & mořské plody
- Asijská
- Hlavní chod
-
Padrónské papričky, šafránová omáčka aioli, kváskový chléb
- Polévka
- Vegetariánské
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se