Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
406 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Tortellini se špenátovým krémem
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Kuřecí kousky na žluté paprice, hrášková rýže
- Školní jídelna
- Hlavní chod
- Drůbež
-
Ramen burger
- Hlavní chod
- Vepřové
-
Studená polévka ze zeleného hrášku
- Polévka
- Vegetariánské
-
-
Pikantní kuřecí tacos s koriandrem a avokádem
- Kuřecí
- Mexická
- Hlavní chod
-
Konfitovaná kachní stehna s bramborovými kuličkami (konfitované kačacie)
- Hlavní chod
- Tradiční
-
Grilovaná zelenina ve sladké glazuře se sezamem
- Vegetariánské
- Salát
-
MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
- Polévka
- Vegetariánské
-
Hovězí jazyk v medovo-hořčicové zálivce s citrusy a rukolou
- Hovězí
- Polední a skupinové menu
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce
- Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Drůbeží consommé s orientálními pirožky z vepřového masa, ostře kořeněné
- Tradiční
- Drůbež
- Polévka
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se