Myslivecká hovězí pečeně

 
 

Ingredience (10 porcí)

Množství Measure Název
170gKnorr Základ na zvěřinovou a hovězí pečeni 1 x 2,5 kg
20gKnorr Primerba - kořenící směs Provensálské koření 2 x 0,34 kg 
1kgHovězí zadní
  Voda
50gTuk
50gSlanina bez kosti
100mlSmetana
500mlVíno, bílé
5gČerný pepř, celý
10gSůl

Příprava

Hovězí maso prošpikujeme slaninou, ochutíme solí a pepřem a prudce opečeme ze všech stran na oleji. Zalijeme KNORR Základem na zvěřinovou a hovězí pečeni, rozmíchaným v odměřeném množství vody. V této šťávě dusíme maso do měkka. Šťávu poté zředíme nebo zredukujeme na potřebné množství (můžeme zahustit MONDAMIN Jíškou tmavou). Zjemníme smetanou, dochutíme kořením PRIMERBA Herbes de Provence a bílým vínem a vše společně povaříme. Plátky masa podáváme se šťávou. Doporučená příloha: KNORR Bramborový knedlík, KNORR Halušky.

 
recipe number: 23-CS-69684 recipe code: R0010690
Counry Crock of Unilever Food Solutions LeGôut of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.cz