Menu

Suroviny

+

Maso

Omáčka

  • Olej, rostlinný 60.0 ml
  • Zelené fazolky (mražené) 600.0 g
  • Dýně (mražená, kostky) 200.0 g
  • Voda, vlažná 1.3 l
  • Kokosový krém 225.0 g
  • Knorr Zelená kari pasta 850 g 200.0 g
  • Rybí omáčka 30.0 ml
  • Černý sezam 15.0 g
  • Cukr, hnědý 35.0 g
  • Sůl

Kuřecí maso můžete nakrájet na kostky nebo plátky a vložit přímo do omáčky.

...

Příprava

  1. Maso

    • Kuřecí prsa ochuťte kuřecím fondem a prudce opečte na oleji nebo osmažte ve fritéze.
  2. Omáčka

    • Orestujte kari pastu v rozehřátém oleji, přidejte vodu, kokosový krém, fazolky, dýni a povařte.
    • Jakmile zelenina změkne, ochuťte rybí omáčkou, solí a cukrem.
    • Opečené kuřecí maso překrojte na půlku, posypte černým sezamem a vložte do omáčky.
  3. Servírování

    • Můžete podávat se skleněnými nudlemi doplněnými lístky máty, vše zabalené do většího listu ledového salátu.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu